FORGOT YOUR DETAILS?

We maken het meeste van uw ideeën in ons nieuwe Novelty Laboratory®

Drijvende zonnepanelen

Energieprojecten met drijvende panelen zijn razendsnel een enorme rage aan het worden. Zoals u weet bestaat maar liefst 67% van het aardoppervlak uit water. In Nederland is dat een lager percentage maar nog altijd 18%. Deze wateroppervlakte kan zeer goed voor groene energieprojecten ingezet worden. Ons millieu en klimaat zal hiervan profiteren.

Wij staan altijd open voor alle goede ideeën die u ons presenteert. Vaak komen zulke nieuwe ideeën via overheden of bedrijven bij ons binnen. Door onze uitgebreide ervaring zijn we meestal in staat om van zulke ideeën een groot succes te maken. Zonmaat helpt bedrijven ook niet alleen om op een groene manier hun ideeën te verwezenlijken maar zorgt ook voor een verbetering van hun image en maakt ze onafhankelijk van het standaard landelijke stroomnetwerk.

FLOTAR® ANKERSYSTEEM

Zonmaat zet meerdere geteste ankersystemen in waarvan sommige innovatief. De ankersystemen dienen om te voorkomen dat de drijvende zonnepanelen van FLOTAR® een eigen leven gaan leiden en goed gezekerd zijn.

Afhankelijk van de omstandigheden in het project bepalen onze professionals welk systeem het beste gebruikt kan worden. Hiermee bent u altijd verzekerd datwe het beste systeem voor uw situatie gebruiken.

TUV GECERTIFICEERD

 

  • TUV Material Certificat

  • TUV Windtunnel Testing Certificat

  • TUV Safety Certificate

  • TUV 9001-2015 Organisation Wattco

SHELL

DRIJVENDE ZONNEPANELEN

GEAVANCEERDE PRODUCTIEAPPARATUUR

Agiba Solar maakt gebruik van volledig geautomatiseerde, hoogwaardige productiefaciliteiten. Voor de glas/glas- en speciale panelen heeft het ons ontwikkelteam speciale machinale oplossingen gevonden, waardoor permanent hoge kwaliteit en proceszekerheid gewaarborgd worden. Het hele productieproces wordt integraal bewaakt. De grondstoffen, componenten en panelen worden uitgebreid getest.

SNEL EEN OFFERTE OPVRAGEN

DE EXCELLENT GLAS/GLASPANELEN HEBBEN EEN UITZONDERLIJK LANGE LEVENSDUUR

 
 
TOP