// UA-183955327-1

FORGOT YOUR DETAILS?

Wij hechten veel waarde aan privacy en dus ook aan het beschermen van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Uw persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldig behandeld en beveiligd. Uw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen.

Als u contact met ons heeft kunnen we persoonsgegevens van u vastleggen. Wanneer u contact heeft met ons om een afspraak in te plannen, een offerte aanvraagt, uw mailadres doorgeeft, met ons belt of chat, na elk contact kunnen wij persoonsgegevens van u vastleggen.

Natuurlijk vaak gewoon omdat dit nodig is. Want zonder adresgegevens is het niet mogelijk om zonnepanelen bij u te plaatsen. Maar ook om u steeds beter vooraf te adviseren en te helpen.

We kunnen u persoonsgegevensgebruiken voor het maken van een afspraak voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen, leveren en plaatsen van zonnepanelen. Ook kunnen we op deze manier uw vraag  beantwoorden, via de telefoon, e-mail, chat, of andere sociale media. Of een klacht, geschil of vordering te behandelen.

Interne verbeteranalyses te doen
We streven ernaar onze klanten optimaal te bedienen. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten en onze dienstverlening. Hierbij maken we ook gebruik van data analyse. Zo kunnen we zien wat er goed gaat en wat er nog beter kan. Hierdoor weten we wat we moeten verbeteren en krijgen we ideeën voor nieuwe producten en diensten. Voor deze analyses gebruiken we de databronnen die worden genoemd onder 'Welke persoonsgegevens leggen wij vast'. Bij deze analyses trekken we algemene conclusies over klantgroepen en gebruiken we geen direct herleidbare persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld naam en emailadres.

Voorbeelden van verbeter analyses:

  • Analyses naar de oorzaken van positieve en negatieve klantfeedback zodat we onze processen kunnen verbeteren.
  • Meten van de hoeveelheid contacten met onze klantenservice kanalen om bijvoorbeeld informatie op de website te verbeteren.
  • Rapporteren op de effectiviteit van onze processen en campagnes

Wij gebruiken uw persoonsgegevens zolang dat nodig is voor de doelen die we in deze verklaring noemen of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen.

Voor vragen en klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u zich wenden tot Agiba Solar. – Braken 65 – 1713 GC Obdam– Tel: 072-7979025 - E. info@agibasolar.nl
U kunt desgewenst contact opnemen met de toezichthouder op het gebied van persoonsgegevens: Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374 2509 AJ Den Haag.

Agiba Solar behoudt zich het recht voor om deze privacy statement aan te passen.

TOP